خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

نحوه تبلیغات کاندیدا‌های ریاست‌ جمهوری چهاردهم اعلام شد

نحوه تبلیغات کاندیدا‌های ریاست‌ جمهوری چهاردهم اعلام شد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اقدامات برای تبلیغات کاندیدا‌های ریاست جمهوری در بستر پیامرسان‌های بومی به زودی اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 03
کد خبر: ۲۴۳۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی زارع پور در خصوص اقدامات وزارت ارتباطات در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و تبلیغ کاندیدا‌های ریاست جمهوری گفت: اقدامات و تدابیری در زمینه تبلیغات کاندیدا‌های ریاست جمهوری از سوی وزارت ارتباطات در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این اقدامات برای تبلیغات کاندید‌های ریاست جمهوری در بستر پیام‌رسان‌های بومی است که به زودی اعلام خواهد شد.

چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در روز هشتم تیر ماه برگزار می‌شود.

وزارت ارتباطات چندی پیش در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس نیز که قرار شد در برخی حوزه‌ها به صورت الکترونیکی برگزار شود، مکلف شد زیرساخت‌های ارتباطی لازم را فراهم کند.

در این انتخابات در کنار فراهم کردن زیرساخت‌های ارتباطی ۵ پیام‌رسان بومی نیز موظف شدند در هر حوزه انتخابیه یک بستر مجازی برای تبلیغات نامزد‌ها شکل دهند.

امیر محمد زاده لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بعد از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس با بیان اینکه کمترین میزان مشکل ارتباطی را در روز انتخابات داشتیم، گفته بود: این پوشش ارتباطی خوب و انجام ۹۹ درصد استعلام انتخابات به صورت برخط حاصل فعالیت چند روز نیست، بلکه از ماه‌ها قبل قرارگاهی در وزارت ارتباطات تشکیل شد و ما نیز در سازمان تنظیم این قرارگاه را داشتیم و با اپراتور‌ها جلسات متعددی برگزار کردیم که در ادامه این جلسات با اپراتور‌ها دستورالعمل‌هایی متعددی از جمله دستورالعمل بازیابی زیرساخت، دستورالعمل مقابله با حملات سایبری، دستورالعمل نحوه نظارت و پایش شبکه و دستورالعمل پدافند غیرعامل و…را به اپراتور‌ها ابلاغ کردیم.

وی همچنین گفته بود: در راستای پایداری شبکه و ارتباطات خوب در انتخابات، گلوگاه‌های ارتباطی را شناسایی و سعی کردیم آنها را ترمیم کنیم، چندین مانور ارتباطی و چندین کشف سیگنال‌های مزاحم و رفع آن مشکلات را داشتیم، مسیر‌های پشتیبان متعدد ایجاد کردیم که همه این موارد باعث شد بتوانیم استعلام ۹۹ درصدی داشته باشیم. حملات سایبری هم در روز قبل از انتخابات و هم در روز انتخابات داشتیم، اما اتفاقی نیافتاد و با موفقیت دفع شد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار